Monday, 6 June 2011

Apa Cerita ADINDA EVANS ?

Hi Hello ,
korang pernah dengar tak ADINDA EVANS atau nama sebenar dia NADIA ELLIZA . yang tengah hot pasal cerita yang berani mati cakap pasal dia dah takda dara . bila fikir balik , agak boooodoooohhh tersangat lah Berani Mati diaa tuu . Masuk paper METRO HARIAN semalam rasanya kalau tak silap aku. budak tu baru je Form 2 . 14 tahun okayy , da takda dara . apa nk jadi dengan kau nih wehh ! ye pun dah takda dara tak payah lah nak sebar sebar . buat malu mak bapak kau jee . macam macam dah aku baca . kau nafikan yee ? cakap kau kena ROGOL laaa , kau hapee laa. iyee pun KALAU BETUL lah eh . diam diam sudah laa. tak payah nak buat satu dunia tahu pasal kau . atau kau memang BATAK HOT ke hape ? B**** laaa kauu nihh . buat malu kaum jee .


INI LAH ADINDA EVANS a.k.a Nadia elliza


at FACEBOOK .



DEKAT BLOG PEREMPUAN NIH 

Korang baca lah yee . CLICK gmbar untuk TUMBESARAN . macam S.... jeee . kbai :)