Friday, 25 November 2011

Errrr , BORED :/

Boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring Boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring Boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring .
 
Kbai :)

Thursday, 24 November 2011

ber-HIJAB :)


Hai , hello Assalamualaikum koranggggggggg !

Hamboi , kemain panjang lagi ye aku taip . Koranggggggg , kita pakai hijab . Omeyy tak ? Baik kau ckp omey , kalau tak "Ni makan diaaaa" Hahaha . Jangan cakap pun takpe .Simpan dalam hati sbb aku tahu aku tak cantik tapi aku tahu korang suka aku kan. Hikhokhikhok :D Gedik mak aihhh aku update post kalini . Awatnyaaa CikMimiey oihhhh . Hee . Saje je nk bgtahu aku pakai hijab . Gelabah , bangga sikit . Hihi. Saje jee taww . Korang jangan buat status dengan FB nak perli memerli aku bagai . Kalau aku TERASA , siap ah korangg . Kbyeeeee :)

Wednesday, 23 November 2011

Blog dah cantikkkkkkk . Woot woot :)

Hai hello Assalamualaikum :)

Wooaaaaaa ! See, belog comel aku . Dah cantik kan kan kan ? Hihi :D Takda lah cantik mana . Sorry to say laa . AKU TAK RETI EDIT BLOG . Haaa , pengakuan yang comel kan ? Hihi . #Perasan dah ni :) Errr , okay dah diam . Okayyy , aku dah kurangkan gambar dalam blog ni. Macam semak je kan. Tapi aku nak letak jugak . NAK JUGAK ! Hee . Gedik kejap ^_^  Lagu ? Fuyoooo , ada 15 lagu aku letak untuk korang semuaa okayy . Sila sila lah dengar . tapi kena click ENTER sendiri lah . Sbb aku memang suka menyusahkan korang . Muehehehe . okay dah . Lagu semuaaa comel and best okayy . Selalu-2 lah datang melawat blog aku yang dah semakin omeyy omeyy , banyak dengan entri lagi lepas ni yeee . PEACE :)

Tuesday, 22 November 2011

Fatin Rauqah ♥


Hai , Hello , 
Okayyyy nampak budak ni . Comel kan diaaaa? OMEY wooooo . Hihi .  Fatin Rauqah , form2 , Ampang . Heee . First time kenal dia , biasa lahhh . Tempat HOT nak buat kawan sekarang ni FACEBOOK okayy . Errr , kejap . Adik , apasal gambar ni nampak kau tembam ni sayang ? hihi :* Okay continuee . Entah siapa add siapa tak ingat lah aku. Aku ingat dia form4 or form5 . Sekali tanyaaa baru Form2 maaa ini budak . Manyak muda lorrr . Jealouss okayy . Patut lah muka omeyy omeyy je . Adik sayangg , thanks lah kawan dengan akak. Jadi adik lagi tuu . Aww awwww . Hihi . Rumah je dekat , bila nak jumpa ni ? Heheee . Nanti plan ye nak jumpa . Tak sabau . Adik jaga diri taww. Akak sayang adik macam akak sayang adik akak sendiri yee . Jangan menangis taw baca post ni .Cehhh , dah nampak dah tuu . Terharu sangat lettuw, tahu dahhh . Heheeeee . Take care sayang . Akak always with you sayang , ILOVEYOU 

NOVEMBER :)

Hello, Hai , Assalamualaikum

Lambatnyaaa aku Update pasal November kan. Err , sorry lah . Lama sangat tak update blog . Tu lah jadi cenggini . Maaf deyyyy . Hahaha . Hello NOVEMBER , Welcome to my Life . Byeeee OCTOBER . November , Please be nice with me yeahhh . Oh Future Boyfriend , Come to me okayy . I'll wait . Hihi . Okayy Byeeee :)

Congrats MALAYSIA ♥


Haaaa , nampak tak gambar tuu nampak tak nampak tak ? Hihih . Cun kannn. Itu lah gambar Girlfriend MUSLIM AHMAD and Kakak NAZMI FAIZ . Heheeeeee . Nak tahu sbb apa aku buat statement ni . Sbb Nazmi tu adik aku. Bukan lah adik betul . Yelaa, dia kan 17 sekarang. Then dia pulak anak kawan babah aku . So , ter-BANGGA sikit lah budak Nazmi ni ada ramai FAN kan. Woot woot . Hambik kauu Nazmi . Hehe :) Okay dahh . Post ni nk wish Congrats to Malaysia act :D MALAYSIA MALAYSIA MALAYSIA ! Kita menang okayyyyyy . Last Malaysia menang dalam sukan Sea tak silap aku 2009 kot . Lama kan ? So , Thanks kepada Adik-2 and Abang-2 HARIMAU MALAYA kita ni. Auuummmmmmm dengan ganas nyaa eh dalam game tadi . Sumpah game tadi best gilaa woi .Rugi lah siapa tak tengok eh . Terima kasih kepada Player yang betungkus lumus nak menang game ni . Wah ! Ayat aku . Karangan ke apa . hehe :) So , teruskan usaha nak menang semua game yee . Baru lah Harimau makin ganas . Awww . HitamKuningHitamKuning , GO TIGER . Iloveyou Malaysia  . I proud be Malaysian Girls. Congratssssssss :)